Actiunile repetitive din Casa de Papel

Casa de Papel este unul din cele mai populare seriale de pe Netflix. Iar fanii asteapta cu nerabdare noul sau sezon, cu numarul 4 care va fi difuzat din 3 aprilie. Pana atunci, se pot delecta citind lucurile care se intampla mereu in serial, lucruri ciudate, dar si amuzante.

Profesorul anunta un nou plan. Personajul jucat de catre Alvaro Morte are un plan. Mereu are un plan. Daca o etapa nu functioneaza cumva, mereu are ceva de rezerva, pentru ca evenimentele sa se deruleze asa cum s-a prevazut de la inceput. Stie totul si vede totul in viitor. Si chiar daca se intampla sa se mai panicheze, respira adanc, se calmeaza si gaseste mereu o solutie.

Tokyo poveste mereu ceva cu un glas monoton. Uneori fanii se intreaba daca aceste povesti nu sunt spuse la viitor si daca nu cumva Tokyo este singura supravietuitoare a gastii. In orice caz, este o teorie preferata de fani.

Denver glumeste si ne molipseste si pe noi cu rasul sau. Nu avem cum sa ne saturam de asta…

Nairobi face ceva rau si complet badass. Nu avem cum sa uitam scena in care Nairobi ia controlul asupra tuturor lucrurilor deoarece Berlin incepe sa faca altceva. Dar acesta nu este singurul moment. In fiecare episod, aceasta face ceva pentru ca fanii sa o iubeasca si mai mult. Si chiar daca are cateva slabiciuni, este cel mai badass personaj din serial.

Berlin face un gest foarte creepy. In mod bizar, foarte multi fani il adora pe Berlin. Si chiar se afla pe la inceput atunci cand vine vorba despre cele mai bune personaje din serial. Si totusi, este un psihopat care nu sta pe ganduri atunci cand vine vorba de a viola femei sau a omori pe oricine ii sta in cale. Da, se sacrifica la finalul sezonului cu numarul 2 dar nu avem cum sa uitam de actiunile sale.

Arturo este insuportabil. Da, aici nu avem ce sa dezbatem. Parerile sunt unanime. Revine si in sezonul 3 si 4 si chiar daca si-a schimbat look-ul comportamentul si personalitatea sa nu s-au schimbat deloc.

Raquel isi pune in creion in par, de atatea ori, incat am pierdut sirul. Este felul sau de a spune: ”ok, sa trecem la lucruri mai serioase.” Iar apoi cade in capcanele intinse de catre profesor. In orice caz, fanii nu mai privesc simplele creioane cu aceiasi ochi.

Avem un personaj care nu serveste la nimic. Oslo in primele doua parti, Marseille acum. Acesta a aparut mai putin de 3 minute in sezonul 3.


One comment

Gina

Mi se pare ca majoritatea personajelor din Casa de Papel au fost construite destul de complex daca e sa ne uitam la actiunile pe care le-au facut fiecare dintre ei pe parcursul celor 4 sezoane. Am urmarit de fiecare data acest serial pe free tv series si o sa o fac in continuare daca mai apare un sezon nou din Casa de Papel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *