Apare curând Angry Birds 2

Angry Birds 2 se pregateste sa ajunga in cinema. Tocmai s-a lansat si un prim trailer pentru acest film, iar amatorii de animatie se pot bucura de acest al doilea film cu Angry Birds. Acest film este intitulat simplu The Angry Birds 2 Movie, el fiind un lung metraj de animatie asteptat de toti fanii Angry Birds, care isi doresc sa mai vada ce le-a mai pregatit aceasta noua serie foarte indragita. Se stia de mult timp ca al doilea film Angry Birds este in lucru, acest film avand loc in universul Angry Birds. Animatia este produsa de Sony.

Trailerul este mai lung, dar ne face sa intelegem cateva lucruri despre filmul care va aparea anul acesta. Din punctul de vedere al distributiei, acest film este unul destul de impresionant. Fata de primul film, distributia este mult mai buna. Cativa actori de comedie cunoscuti s-au alaturat acestui proiect inedit. Pete Davidson de la Saturday Night este una dintre persoanele care s-au alaturat distributiei filmului. Interesul pentru o continuare a primului film a fost unul destul de mare. Acest lucru s-a datorat faptului ca primul film a generat la box-office incasari de 350 de milioane de dolari. El s-a bucurat astfel de succes, chiar si dupa ce a primit niste review-uri mai mixte din partea oamenilor.

Cu toate ca review-urile nu au fost chiar atat de bune, la cateva luni dupa, a inceput productia celui de-al doilea film Angry Birds. Pentru a se bucura de mai multe venituri, Sony a facut cateva schimbari importante in cazul echipei din spatele acestei pelicule. Scenariul acestui film va fi realizat de Peter Ackerman, acesta ocupandu-se de multe filme Ice Age. Din punctul de vedere al regiei, aceasta va fi facuta de echipa formata din Thurop Van Oman si John Rice.

Se pare ca in cel de-al doilea film vom vedea pentru prima data uin parteneriat intre pasari si porci. Ei vor lasa deoparte conflictul pentru ca au descoperit o a treia insula care le ameninta bunastarea. Aceasta a treia insula este condusa de Zeta, ea fiind interpretata de Leslie Jones. Premiera celui de-al doilea film Angry Birtds va avea loc vara aceasta. Data de lansare nu este insa precizata inca, de aceea ramane de vazut cand va fi lansat acest film. El este insa foarte asteptat de un numar mare de persoane. Sa speram ca acest film va fi mai reusit decat primul film.

Lasă un răspuns