Avem nevoie de vieți ordonate

După ce m-am confruntat de multe ori cu lipsa inspiraţiei şi a chefului de viaţă atunci când încercam să lucrez de la mine de acasă am încercat să caut un motiv plauzibil pentru care îşi fac simţită prezenţa aceste ”simptome” şi într-un final am descoperit cauza : viaţa mea era una dezordonată.

Aceste probleme au apărut odată cu momentul în care m-am mutat singur iar odată cu mutarea viaţa mea a devenit mult mai dezordonată, ocupată şi obositoare dat fiind faptul că eram nevoit să mă ocup de unul singur de toate treburile casei, de la făcut mâncare şi până la făcut curăţenie generală.

M-am străduit însă şi am reuşit, cu greu, să mă adaptez şi să mă obişnuiesc cu toate lucrurile pe care le am de făcut pentru a-mi întreţine locul în care locuiesc iar după ce mi-am creeat un ritm anume totul începuse să se schimbe treptat în bine, după câteva luni totul revenind la normal iar eu reuşind să-mi desfăşor activităţile profesionale aproape la fel de bine că atunci când stăteam în casa părinţilor mei unde aceştia făceau toate treburile casei.

Aşadar, din această experienţă am ajuns la concluzia că unul dintre cei mai importanţi factori ai succesului şi al randamentului pe plan profesional şi nu numai este o viaţă ordonată. Dacă vă confruntaţi şi voi cu astfel de probleme din care rezultă lispa inspiraţiei, randamentului şi stării necesare pentru practicarea activităţilor profesionale sau de orice alt tip atunci este esenţial să vă puneţi ordine în viaţă.

O viaţă dezordonată, fără un program pus la punct măcar cât să vă cunoaşteţi în mare activităţile pe care aveţi de gând să le desfăşuraţi, un program alimentar nesănătos sunt cauzele principale ale apariţiei problemelor cotidiene din zilele noastre. Dacă vreţi ca totul să revină la normal în vieţile voastre atunci este esenţial ca ceva să se schimbe radical şi acela este stilul de viaţă.

Lasă un răspuns