Ești ceea ce faci, nu ceea ce spui că faci

Titlul acestui articol ar trebui să fie citit și luat aminte de toate persoanele care obișnuiesc să se laude fără să fie adevărate lucrurile pe care le spun. N-am nimic cu persoanele care câștigă la loto iar apoi se laudă la toată lumea că au câștigat, spun adevărul, na, ce problemă să ai? În schimb sunt foarte enervante persoanele care se laudă cu lucrurile pe care nu le-au făcut niciodată sau pe care le-au făcut alții.

Dacă spui că ai bani dar de fapt nu-i ai nu te poți numi bogat sau om cu bani. Dacă spui în schimb că ai bani dar într-adevar îi ai, atunci poți spune că ești bogat (și puțin cam lădurăos) dar măcar ai spus adevărul.

Într-adevăr, e interesant să minți pe cineva și să vezi cum el te crede și se oftică fiindcă n-are și el ceva ce pretinzi tu că ai, însă nu faci altceva decât să te minți pe tine. A, și există cazuri și mai nasoale în care persoana respectivă știe că minți, le va spune tuturor asta și te vei face de râs, lucru pe care de altfel îl meriți ținând cont că ai spus că ești ceea ce spui că faci, nu ceea ce faci într-adevăr. Sper c-ați înțeles. :))

Recomandarea mea e să încercați pe cât posibil să nu mințiți oamenii indiferent despre ce subiect e vorba fiindcă nu-i mințiți pe ei ci pe voi. Veți ajunge la un moment dat să credeți că sunt adevărate toate lucrurile pe care le spuneți sau, mai rău, să vă întâlniți în același timp cu 2 sau mai multe persoane cărora le-ați spus minciuni diferite și să vină o discuție legată de subiectul pe care ați mințit, atunci o să fie într-adevăr distractiv, dar nu pentru voi. :))

Lasă un răspuns