Filmele Marvel de după Avengers: Endgame

Pe 26 aprilie, Marvel va lansa Avengers Endgame, filmul care va incheia faza trei a Universului Cinematic Marvel. Acest film va fi asadar concluzia multor ani de filme cu supereroi, acesta reunind toate personajele Universului Marvel si oferindu-ne un final satisfacator. Odata cu acest film, ai crede ca nebunia filmelor cu supereroi se va opri aici, dar cei de la Marvel au insa alte planuri. Pe langa filmul Spider Man Far From Home, care va aparea in iulie 2019, se vor mai lansa in jur de opt filme intre anii 2020 si 2022. Stim chiar si datele exacte de lansare, dar titlurile acestor filme nu sunt insa cunoscute.

Avem insa o vaga idee cu privire la aceste filme si ne putem crea o parere despre ele. Unul dintre aceste filme va fi Sequel-ul la Black Panther. Filmul Black Panther a facut in anul 2018, peste 1 miliard de dolari la box office, de aceea este de asteptat sa se faca o continuare a sa. Ar fi astfel o surpriza sa nu apara partea a doua a acestui film. Regizorul primului film a semnat deja ca se va intoarce pentru sequel, de aceea lucrurile sunt foarte clare in ceea ce priveste acest film. Un film cu Black Widow este si el in linie dreapta. E uimitor ca acest personaj nu a avut pare si el de un film, avand in vedere ca a jucat in Iron Man 2 si in toate filmele Avengers, precum si in ultimele doua filme Captain America. Producatoarea australiana Cate Shortland se va ocupa de acest film. El ne va prezenta mai multe lucruri despre trecutul supereroinei.

Al doilea film Doctor Strange ar trebui si el sa apara cat de curand. Regizorul primului film Doctor Strange se va introarce pentru a-l face pe al doilea. Cel mai probabil Doctor Strange va servi ca o adevarata piesa de rezistenta pentru MCU in viitorul apropiat. The Eternals este si el in plan, acest film implicand personajele din Guardians of Galaxy, dar si Captain Marvel. Despre Guardians of the Galaxy nu se mai stie nimic, dar un lucru este clar si anume ca James Gunn s-a intors, lucru ce va insemna si ca acest film ar trebui sa apara. Un alt film pe care Marvel il are in vedere este Shang-Chi. Acesta va fi primul film Marvel cu un supererou asiatic, acest nou film fiind regizat de Destin Daniel Cretton.

Lasă un răspuns