Galaxy A11 mizează pe 3 camere foto și bateria de 4000mAh

Printre cele mai abordabile modele oferite de Samsung in 2020 se numara Galaxy A11 ce are sarcina de a-l inlocui pe actualul A10 in cateva luni. Daca detaliile cu privire la acest smartphone sunt inca foarte putine, trecerea sa recenta pe lista FCC ne permite sa descoperim o parte din fisa sa tehnica, cu putin timp inainte de lansarea sa oficiala. In program: o baterie neschimbata insa trei senzori foto in loc de unul singur.

Ce ne rezerva Samsung in ceea ce priveste reinnoirea gamei sale Galaxy A? O serie de informatii vin din partea FCC (Federal Communication Commission). Urmatorul smartphone abordabil de la Samsung va fi Galaxy A11. Conform documentelor depuse de Samsung acesta ar dispune de o baterie de 4000 mAh, aceiasi ca si actualul Galaxy A10, insa ar putea profita de o autonomie mai ridicata datorita faptului ca procesorul s-a schimbat.

Conform informatiilor oferite de SamMobile, Galaxy A11 va schimba Exynos-ul 7884 al lui Galaxy A10 pentru un procesor Snapdragon 625 sau 626 de la Qualcomm, putin mai performant si mai econom din punct de vedere energetic.

Trei senzori foto in meniu?

O alta noutate se refera la faptul ca A11 va fi dotat cu numai putin de trei senzori foto in partea din spate. Daca inca nu se cunosc specificitatile acestor trei module, este vorba despre un progres frumos pentru aparat deoarece A10 se multumea la lansare cu un singur senzor foto in partea din spate. Putem paria ca Samsung va asigura serviciul minim pentru cei doi senzori foto adaugati, spre exemplu un senzor macro de 2mpx ca in cazul lui Galaxy A41 si un senzor de profunzime pentru a ajuta la realizarea portretelor printre altele.

In ceea ce priveste alte detalii, documentele accesibile, oferite de FCC ne informeaza ca acest Galaxy A11 ar trebui sa fie dotat cu un cititor de amprente digitale in partea din spate. Scurgerile de informatii precedente evocate de catre SamMobile ne lasa de altfel sa intelegem ca acest smartphone va fi dotat cu 2GB memorie vie si 32 GB stocare interna. Samsung va miza de altfel pe Android 10/One UI 2.0 inca de la lansarea produsului. Versiunile de culori vor fi rosu, albastru si negru si ar putea fi prezentate in mod oficial in luna martie, la aproape un an de la lansarea oficiala a lui A10.


One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *