Perry Mason – de ce să te uiți la acest serial cult?

Esti fan seriale politiste sumbre, cu personaje torturate? In acest caz, nu mai trebuie sa cauti. Perry Mason are toate ingredientele de care ai nevoie.

Un personaj cult. O veritabila institutie in State, personajul lui Perry Mason este unul care ne inspira si fascineaza deopotriva. Un avocat al apararii care a devenit celebru datorita serialului difuzat intre anii 1957 si 1966, adaptat dupa opera lui Erle Stanley Gardner. Un veteran de razboi, se intereseaza indeaproape de anchete si personajul sau a devenit un model pentru alte seriale.

Serialul Perry Mason a mai fost reluat in 1973 si apoi in 1985 si acum revine in 2020 alaturi de Matthew Rhys.

Un casting de cinci stele. Pentru ca Da, aceasta noua versiune de la Perry Mason, dezvoltata de catre Rolin Jones si Ron Fitzgerald are un casting impresionant. Cu fete familiare pentru toti fanii de seriale. Deci in serial il vom vedea pe Matthew Rhys, care a mai jucat in The Americans sau Brothers and Sisters.

Alaturi de el o regasim pe Tatiana Maslany, cunoscuta mai ales pentru serialul Orphan Black, dar il regasim si pe John Lithgow din The Crown. In serial mai joaca si Chris Chalk (When They See Us), Shea Whigham (Fargo) si Juliet Rylance (The Knick).

O ancheta palpitanta. Perry Mason trebuie sa lupte contra propriilor demoni intre stresul sau post-traumatic si recentul sau divort. Detectiv privat, va ancheta misterioasa disparitie a unui copil. Dar, acest lucru in aparenta banal, va avea grave consecinte asupra sa si asupra orasului in acelasi timp. In spatele culorilor sale vesele, Cetatea Ingerilor in plina dezvoltare dupa razboi isi va dezvalui problemele si defectele.

In serial este o ambianta jazzy si de film noir cu o ancheta palpitanta de unde nimeni nu scapa nepedepsit sau nedemn.

Un comentariu la „Perry Mason – de ce să te uiți la acest serial cult?

Lasă un răspuns