Serialele pe care nu trebuie să le ratezi în viitorul apropiat

Noul an a inceput de curand si am putea spune despre el ca este destul de bogat in seriale. Noutati, noi sezoane, dar si o concluzie sunt asteptate.

Manhunt, sezonul 2. Uita de sezonul cu numarul 1 si de al sau intens Unabomber. Sezonul cu numarul 2 al serialului antologic se va concentra asupa unei noi vanatori sau hartuiri. Richard Jewell va fi in centrul povestii. Acest agent de securitate, un veritabil erou, dupa ce a dejucat un atentat, este pana la urma suspect ca el este autorul, de catre FBI. Politia si mijloacele mass media vor face astfel din viata sa un adevarat infern. Dar oare este el vinovat cu adevarat? Vom afla incepand cu data de 3 februarie.

Katy Keene. Spin-off-ul de la serialul „Riverdale” va putea fi urmarit incepand cu luna februarie, cu Lucy Hale in poveste principala. Povestea se va derula la New York, departe de secretele, misterele si crimele de la Riverdale. Legatura cu serialul lui Archie, Jughead, Betty si ceilalti? Este vorba despre Jessie McCoy. Tanara care este intepretata de catre Ashleigh Murray va ajunge in imensul oras de pe coasta de Est a Statelor Unite si va descoperi o cu totul alta lume plina de artisti in devenire.

Brooklyn Nine- Nine, sezonul 7. Cel mai imteresant comisariat din seriale se reintoarce in luna februarie pentru un sezon cu numarul 7 care debuteaza cu doua episoade incepand cu data de sase februarie. Vom vedea mai ales cum Holt, devenit un simplu agent de circulatie va trebui sa se descurce pentu a regasi postul sau la 99. Si mai ales cum ales cu Jake, Rosa si Amyvor face fata sosirii unui nou comisar.

Locke and Key. Un serial inspirat din comic book-ul cu acelasi nume, ne scufunda in lumea fratilor si surorilor Locke, care dupa moartea tatalui lor in cele mai ciudate circumstante se vor muta cu mama lor la Keyhouse, vechea lor casa. Dar vor gasi cheile magice care se pare ca sunt in legatura cu moartea tatalui lor si atunci cand isi vor explora puterile unice, vor trezi un demon misterios.

Homeland, sezonul 8. in ultimul sezon o vom regasi pe Carrie Mathison care isi revine cu greu dupa tratamentul sau brutal din Rusia, dar pe care Sam vrea sa o duca si in Afghanistan.

Outlander. Jamie si Claire revin in 16 februarie si de data aceasta, cuplul va trebui sa faca fata Razboiului de Independenta American.


One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *