Sony dezvaluie Xperia L4, un smartphone ieftin

In ciuda vanzarilor aflate in cadere libera, Sony nu intentioneaza sa abandoneze inca piata smartphone-urilor. In 2019 constructorul a reusit sa iasa in evidenta printr-un smartphone cu un format de ecran 21:9. Cu acest format, ultimele telefoane lansate de Sony au un format mai alungit decat celelalte aparate. Un lucru care permite vizionarea unor filme la un aspect bun si cu o buna reproducere a culorilor, pentru ca imaginile sa fie fidele. Acest format alungit ofera in egala masura avantaje in materie de productivitate deoarece putem folosi cu usurinta doua aplicatii simultan pe acestea.

Si Sony nu pare sa renunte prea devreme la acest aspect de ecran asta deoarece tocmai a dezvaluit un nou model Xperia, cu format de ecran 21 :9 in segmentul smartphone-urilor abordabile, Xperia L4.

Un nou smartphone abordabil semnat Xperia. Aparatul dispune de o fisa tehnica destul de modesta insa Sony vrea sa isi evidentieze in special ecranul LCD de 6,2 inchi precum si faimosul aspect de ecran 21 :9 si avantajele sale in ceea ce priveste sarcinile multiple. Acest ecran afiseaza o rezolutie HD+.

In ceea ce priveste domeniul foto, Sony Xperia L4 vine dotat cu un senzor principal de 13 mpx si un unghi ultra larg de 5mpx si o camera de 2mpx pentru profunzime. Camera frontala este de 8mpx. Sub carcasa telefonul ascunde un procesor MediaTek MT6762 special conceput pentru smartphone-urile mai abordabile, care uneori este comparat cu Snapdragon  625 de la Qualcomm. Acest procesor este asociat la 3GB RAM si la 64 GB de stocare extensibila. Bineinteles, acest model nu este compatibil decat 4G si bateria sa este de 3580 mAh. Insa vestea buna este ca va fi livrat cu Android Pie si nu se stie inca daca Sony intentioneaza sa actualizeze pentru acest model Android 10. Datorita functiei Adaptive Charging, Xperia L4 este capabil sa monitorizeze  incarcarea telefonului, sa se asigure de faptul ca bateria nu este supraincarcata si ca isi pastreaza durabilitatea si calitatea mai multa vreme.

Penru moment nu se cunoaste pretul lui Sony Xperia L4 insa este posibil ca acesta sa fie apropiat de cel al predecesorului sau, L3, aproximativ 200 de euro sau mai mult, in functie de dotari. Daca este cazul, atunci L4 se va pozitiona drept un rival de temut pentru aparate precum Redmi Note 8.


One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *