The Barrier: de ce vei deveni dependent de acest serial Netflix

Poate ai ezitat sa urmaresti noul serial spaniol The Barrier. Cu toate acestea, este un serial care merita sa fie vizionat.

Scenariul serialului, in aceasta perioada tulbure, marcata de criza sanitara, poate nu atrage pe toata lumea. Poate preferi seriale mai lejere cum este Emily in Paris sau Dash&Lily, noul serial ideal pentru Craciun. Drept urmare, o fictiune distopica intr-o societate totalitara, cu un oras taiat in doua de un zid, un virus care provoaca toate aceste temeri si inalti functionari care fac experimente pe copii…The Barrier este un serial complex.

The Barrier este un serial ce ofera mult suspans
In anul 2045, Madrid nu mai seamana cu ce era inainte. Resursele se imputineaza pe zi ce trece, tarile democratice occidentale au cazut in totalitarism. Oamenii traiesc cu frica, le este teama ca nu vor supravietui sau ca vor spune sau vor face ceva ce va duce la pierzania lor, ca vor fi denuntati de un vecin sau de o vecina, ca se vor imbolnavi si vor fi condamnati la o moarte sigura. Madrid este taiat in doua, intre sectorul 1, cel al privilegiatilor si sectorul 2 in care traiesc ceilalti.

In acest context incearca sa supravietuiasca eroii serialului The Barrier. Hugo revine in oras dupa moartea sotiei sale pentru a-si vedea unica fiica, pe Marta. Insa, aceasta din urma ii este luata de autoritati sub un pretext fals. Ajutat de Julia, sora sa vitrega, de Emilia, mama sa vitrega si de Alex, fratele sau, va face tot ce ii sta in putere sa isi salveze fiica, scotand la iveala o serie de comploturi si de secrete care ar putea sa ii coste. Dificil sa renuntam la acest serial inainte de a afla daca vor reusi sa scape sau vor deveni victime ale sistemului.

Personaje de care ne atasam usor
Da, aceasta familie este o familie de care te atasezi usor, incepand cu adorabila Marta si chipul sau de inger. Insa si Julia, aceasta femeie luptatoare, care isi ia forta de la mama sa Emilia.

Un comentariu la „The Barrier: de ce vei deveni dependent de acest serial Netflix

Lasă un răspuns