The Blacklist sezonul 8: în episodul 3 Liz se pregătește să se răzbune pe Red

Dupa ce ai urmarit cu interes episodul 2 din sezonul 8 al serialului The Blacklist, descopera un episod cu numarul 3 plasat sub semnul razbunarii.

O tragedie. In episodul 2 din sezonul 8 al serialului The Blacklist, emotia era la cote maxime. Adevarul a fost scos la iveala insa cu un pret…chiar daca Katarina a obtinut toate raspunsurile pe care le cauta manipulandu-l pe Dom pe patul de moarte…acest lucru a dus doar la propria sa moarte. Confruntandu-l pe Red, acesta din urma a inteles ca detine adevarul si secretele pareau mai importante ca oricand. Cum are obiceiul, Red a decis sa elimine persoanele care detin informatii despre trecutul sau si chiar acest lucru a facut.

Reddington a tras asupra Katarinei si a ucis-o sub ochii ingroziti ai lui Liz in episodul 2 al sezonului 8 din serialul The Blacklist. Un lucru este sigur, Elizabeth va fi capabila de orice sa o razbune pe Katarina, sa se razbune pe Raymond, va fi capabila chiar sa ucida. Drept dovada pentru acest lucru sta si clipul video promo aparut pentru episodul 3 al serialului The Blacklist, sezonul 8.

Tensiunea va fi la cote maxime in acest episod cu numarul 3. Acest extras scurt de 16 secunde ne demonstreaza ca noua obsesie a lui Liz va fi aceea de a se razbuna pe Reddington. Va fi capabila chiar sa ucida pentru a-si duce aceasta razbunare la bun sfarsit. Va reusi sa il gaseasca pentru a se razbuna? Mai este posibil sa il poata ierta pentru toate crimele comise?

Elizabeth Keen este pe un drum fara intoarcere si iertarea nu este un lucru posibil. I-a tradat pe toti cei care credeau in ea si se transforma incetul cu incetul intr-o criminala fara scrupule. Un lucru este sigur, acest episod 3 din sezonul 8 al serialului The Blacklist se arata a fi extrem de palpitant.

Lasă un răspuns