Una dintre cele mai ușoare metode de învățat engleză

Nu știu alții, însă eu am început să fac engleză încă de la grădiniță. Da, pe vremea când nu știam bine nici cum mă cheamă ei aveau pretenția să învățăm engleza. Ideea e că mie nu-mi plăcea ora aia și nici educatoarea menită să ne învețe așa că stăteam în baie până când se termina, eram rebel încă de pe atunci. Și, fie vorba între noi, tipa aia habar n-avea să ne predea deci mai aveam încă un motiv să nu stau la oră.

După ce-am mai crescut și am observat că mă cam lovesc de engleză peste tot pe unde mă duc am început s-o privesc cu alți ochi (engleza, nu educatoarea) și să mă apuc de învățat ca la carte cum s-ar spune.

La școală am început să fac engleză abia din clasa a 3a – da, la grădiniță făceam însă în clasa a 1-a și a 2-a nu – și în scurt timp deja devenise materia mea preferată și singura oră la care mă duceam cu interes fiindcă într-adevăr îmi doream și aveam ce să învăț. La un moment dat (prin a 7-a) însă am căutat noi metode de a învăța engleză fiindcă pentru mine deja devenea monoton să merg la școală așa că am început să mă uit la tot mai multe clipuri în engleză, pe net.

Lăsasem deoparte tot contentul în română la care mă uitasem zi de zi până atunci și toți creatorii de content în engleză care-mi plăceau erau pe lista mea. Așa am reușit să învăț în câteva luni mai mult decât am învățat la școală în câțiva ani, mai ales pe partea de pronunție.

Nu mă înțelegeți greșit, e utilă ora de engleză de la școală însă dacă vreți și alte metode de aprofundare una dintre ele ar fi cea prezentată de mine care nu numai că e mult mai plăcută ci e și destul de utilă.

Lasă un răspuns